Treu-li suc a la sexualitat

TTreu-sucots busquem afecte en els altres. Aquest és el primer pas que ens porta a descobrir la sexualitat quan entrem en l’edat de la pubertat, perquè a més a més, cerquem una sensació de plaer físic i emocional.

Educar en sexualitat, lluny de ser inadequat, és una pràctica positiva i saludable per a alumnes de secundària. La nostra salut passa també per tenir una sexualitat sana.

Salut Pública ha organitzat una exposició itinerant de fotografies i altres activitats que ara podeu trobar a la Biblioteca Can Mulà (C. Alsina, 1 – Parc de Can Mulà) del 7 al 19 d’octubre de 2016, de dimarts a dissabte de 10 a 13.45 h i de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h

En aquesta exposició hi trobareu una gran oferta, que va des de l’opció de demanar visites guiades adreçades a joves entre 12 i 16 anys, fins a formació per a professionals que posteriorment puguin fer aquestes visites guiades.

Podeu accedir al contingut d’activitats, on s’estudia a fons què significa i com gaudir de la sexualitat. Aquí teniu també la guia d’activitats.

Quant a assirmn

Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva
Aquesta entrada s'ha publicat en exposició, joves, sexualitat i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.