Resolem els teus dubtes


Per a temes de salut urgents, és millor que truquis o acudeixis al teu centre de salut. Per a altres temes rebreu resposta en 48 hores, excepte els caps de setmana que serà en 72 hores.

Abans de facilitar les vostres dades, heu de llegir la informació sobre protecció de dades personals, que trobareu al final d’aquesta pàgina

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Alternativament podeu adreçar-vos al correu de consultes del Web Sexe Joves:

http://sexejoves.gencat.cat/ca/participeu/escriviu_nos/ (català)

http://sexejoves.gencat.cat/es/participeu/escriviu_nos/ (castellà)

 

També podeu accedir al XAT del Web SexeJoves

Horari:

de 17.00 a 21.00 de dilluns a divendres NO festiu

Opina sobre el Nostre bloc  dialeg

Identificació del tractament: “Trameses d’informació i inscripcions de l’Institut Català de la Salut”

Responsable del tractament: Direcció Gerència. Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona.

Direcció General d’Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència.

Finalitat: Facilitar a la ciutadania a través del web gencat, l’accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos.

Per quant de temps conservarem les seves dades? Les dades personals proporcionades es conservaran mentre sigui necessari per respondre a la consulta plantejada i, un cop fet això, seran suprimides.

Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d’acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web de l’Institut Català de la Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Davant de qui es pot reclamar si no s’obté satisfacció en la sol•licitud dels drets? Qualsevol reclamació, especialment si ja ha estat presentada davant de la Direcció designada pel responsable del fitxer i no resulta satisfactòria per al reclamant, haurà de ser presentada davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, carrer Rosselló número 214, 08008 Barcelona – telèfon 935527800  –  apdcat@gencat.cat  – http://www.apdcat.cat

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament. Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Una resposta a Resolem els teus dubtes

  1. Retroenllaç: La pornografia educa? | Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR)

Els comentaris estan tancats.