La Plaça Sant Jaume es va omplir de Sabates vermelles

El 21 de novembre, la campanya-acció “Sabates Vermelles” iniciada per l’artista mexicana i Sabates vermells aïllatsfeminista Elina Chauvet a Ciudad Juárez al 2009, recull el testimoni de les nostres companyes de països com Mèxic, Argentina, Regne Unit, Itàlia o Equador i de ciutats com Bilbao, Màlaga, Càdis o Còrdoba. A través de les sabates, un objecte molt identificable i simbòlic, fem memòria col·lectiva per treure al carrer un problema social que s’intenta mantenir en l’àmbit privat i en lloc d’això, despertar consciències.

Si vols més informació sobre com es treballa el tema a nivell internacional, des de les Nacions Unides aquesta és la crida d’enguany

En el nostre entorn és important que coneguem els recursos de què disposem.

Encara que novembre ha estat un mes amb molts esdeveniments per sensibilitzar-nos i fer-nos conscients d’aquest problema, no deixem sols la conscienciació per a un mes concret, estiguem alertes i atrevim-nos a empoderar tot l’any. TOLERÀNCIA ZERO!

Mercedes Vicente (Llevadora ASSIR Badalona-Sant Adrià)

 

Quant a assirmn

Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva
Aquesta entrada s'ha publicat en actualitat, dia internacional, mamografia, Prevencio i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.