L’armari pels abrics!

gaisJa coneixeu el col·lectiu LGTB al qual s’han afegit dues lletres més IQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queer) de Terrassa, perquè us hem presentat unes quantes iniciatives interessants en aquest blog.

Abans de res, explicar-vos que la intersexualitat es dóna en aquelles persones amb òrgans genitals de forma ambígua i que queer és un terme creat per acollir totes aquelles alternatives sexuals que no estiguin classificades en els altres grups.

I LGTBIQ segueix en la mateixa línia, donat que la seva activitat no decau en cap moment i ja estan preparant l’agenda per al 2017. Concretament presentaran una nova Guia d’Activitats per a Pares i Mares.

A més a més, posen en marxa dues propostes sota el lema “L’armari pels abrics“: Prevenció de bullying LGTBIfòbic i el taller Famílies sense armaris (acompanyant la diversitat sexual i de gènere dels joves).

L’oferta del taller de prevenció del bullying es durà a les escoles per tal de mostrar el valor de la solidaritat i evitar descriminacions. També oferiran recursos per a casos d’assetjament escolar en cas de diversitat sexual. Si creieu que el vostre fill/a coneix algun cas d’aquests, el podreu ajudar a actuar.

Famílies sense armaris crea un espai on parlar de les diferents maneres de gaudir i entendre el sexe en famílies on hi hagi casos o es cregui que n’hi poden haver. Aquest taller té una durada de dues hores i té les places limitades per la qual cosa us animem a subscriure-us al més aviat possible mitjançant el servei LGTBIQ de l’Ajuntament de Terrassa.

També us podeu inscriure per telèfon:   93 731 59 82 (Maria Cors i Alegria Quero).

Preu: Tallers limitats a la disponibilitat pressupostària del servei

Quant a assirmn

Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva
Aquesta entrada s'ha publicat en actualitat, consells, sexualitat i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.